Κωνσταντίνος Κυρανάκης: “μας έχουν κάνει κατάληψη μεσοανατολίτες και ανατολικοευρωπαίες”

Η νυχτερινή ζωή στην Ελλάδα τις παλιές καλές εποχές.

Η νυχτερινή ζωή στην Ελλάδα τις παλιές καλές εποχές

O Γιώργος Μουρούτης μας ενημερώνει μέσω twitter ότι εξελέγη πρόεδρος της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης της ΟΝΝΕΔ. Επιβεβαιώνει μέσω twitter και το ίδιο το ΕΛΚ.

Έριξα λοιπόν μια ματιά στο ιστολόγιο του Κωνσταντίνου Κυρανάκη από περιέργεια. Οι πρώτες αναρτήσεις είναι στα ελληνικά, και ακολουθούν μετά από κάποιο σημείο αναρτήσεις στα αγγλικά που σε αντίθεση με τα ελληνικά δίνουν την εντύπωση ότι χρησιμοποιεί κάτι αντίστοιχο του Google Translate. Το 2009 γράφει σχετικά με την πελατεία του club Ακρωτήρι: Update φαίνεται ότι έχει σβηστεί η αρχική ανάρτηση. Αντίγραφο εδώ

Δεν πρέπει να έχω δει περισσότερους wannabe νεόπλουτους και περισσότερες ξανθοβίζιτες μαζί σε ένα μέρος – τουλάχιστον όχι στην Ελλάδα. Ο κόσμος της νύχτας φαίνεται να αλλάζει.

και συνεχίζει

Δεν ξέρω γιατί μας έχουν κάνει κατάληψη μεσοανατολίτες και ανατολικοευρωπαίες στα καλύτερα τραπέζια των μαγαζιών. Καλά ξέρω προφανώς για τα λεφτά που ρέουν σαν τη βότκα. Αλλά άλλο εννοώ. Πόσο καλό είναι μακροπρόθεσμα για ένα μαγαζί να “φτιάχνει” συνέχεια συγκεκριμένες αραβικές παρέες και να γράφει όλους τους υπόλοιπους στα παλαιότερα. Γιατί σιγά σιγά θα αρχίσουν να το γράφουν και αυτοί.

Τα συμπεράσματα δικά σας.