Ο Κοσμήτορας* Νάσος Αθανασίου

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας Το Βήμα:

Τελικά τι σου είναι αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ. Έστησαν ξαφνικά, χριστουγεννιάτικο καβγά (και τι καβγά ) στον… διάδρομο ενός τηλεοπτικού καναλιού. Πρωταγωνιστής ήταν ο πρώην εκφωνητής της (πάλαι ποτέ) ΥΕΝΕΔ, βουλευτής σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αθανάσιος (Νάσος) Αθανασίου, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά (προσέξτε) εναντίον δύο… γυναικών στελεχών του ΠαΣοΚ αλλά και της ΝΔ. Ο κ. Αθανασίου συμμετείχε, παραμονές χριστουγέννων, σε τηλεοπτικό πάνελ με τις κυρίες Αφροδίτη Αλ Σάλεχ (ΠαΣοΚ) και Κατερίνα Παπακώστα (ΝΔ).

***
Όταν η κ. Αλ Σάλεχ άρχισε να αναλύει τον όρο «εκτσογλανισμός», λέγοντας ότι έχει ως πρόταγμα να ωθεί τον κόσμο στην μπαχαλοποίηση, ο κ. Αθανασίου εξοργίστηκε και επιτέθηκε στον… κ. Ευ. Βενιζέλο λέγοντας ότι προωθεί την…«εκπαχυδερμοποίηση» της πολιτικής ζωής. Όλα αυτά συνέβαιναν στο στούντιο σε ζωντανή μετάδοση. Όταν τελείωσε η εκπομπή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνάντησε στο διάδρομο (έξω από την αίθουσα του μακιγιάζ) την κυρία Αλ Σάλεχ. Το τι ακολούθησε και τι ακούστηκε, πραγματικά, ντρέπομαι να σας περιγράψω. Θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω ορισμένα: «Μωρή γελοία δεν ξέρειες τι λες, είσαι ηλίθια, δεν πάτε όλοι στο διάολο» και πολλά άλλα γαλλικά. Στο σημείο αυτό η κυρία Παπακώστα ακούγοντας όλα αυτά επενέβη λέγοντας στον κ. Αθανασίου ότι είναι «ντροπή να λες τέτοιες κουβέντες σε μία κυρία». Ο κ. Αθανασίου την κοίταξε με θυμό και της είπε: «Δεν βγάζεις και εσύ τον σκασμό μωρή. Αντε βούλωστο μωρή». Και όλα αυτά παραμονές χριστουγέννων. Ημέρες αγάπης.

Λίγο μετά το παραπάνω περιστατικό στον προσωπικό λογαριασμό facebook του κου. Αθανασίου ακολούθησε η παρακάτω συζήτηση.

Screencap (εγώ πρόσθεσα το εφέ στην φωτογραφία της Αφροδίτης Αλ Σαλέχ):

screencap με συζήτηση στην προσωπική σελίδα facebook του Nάσου Αθανασίου

Text:

Νάσος Αθανασίου shared a link via enikos.gr.
December 24

ΒΙΝΤΕΟ-Αθανασίου-Αλ Σάλεχ: Παχυδερμοποίηση και τσογλανοποίηση
http://www.enikos.gr
ΒΙΝΤΕΟ-Αθανασίου-Αλ Σάλεχ: Παχυδερμοποίηση και τσογλανοποίηση «Με τη φράση του αυτή ο κ. Βενιζέλος τελειοποίησε την προσωπική πολιτική του και την παχυδερμοποίηση του ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου, αναφερόμενος στον όρο «εκτσογλανισμός» που ο κ. Βενιζέλος χρησιμοποίησε κατά τ…
1 Share
18 people like this.

Vasilis Dimitriou ρε συντροφε χαράς το κουράγιο σου με τα σουργιελα , εγω θα προτιμούσα την ελεύθερη πτώση χωρις αλεξίπτωτο !
December 24 at 10:31am · 1 Like

Manolis Papadakis Α βρε Νασο …Που πας και μπλεκεις .
December 24 at 1:09pm · 1 Like

Agapios Xaidakis ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑΣΟ ΗΡΩΑ ΓΥΤΕΥΤΗ ΤΩΝ ΠΑΡΤΑΛΙΩΝ.
December 24 at 3:37pm · 1 Like

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΓΡΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΝΑΣΟ, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ. Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.
[ημίγυμνη φωτογραφία της Αφροδίτης Αλ Σαλέχ]
December 24 at 6:10pm · 3 Likes

Vasilis Dimitriou Με κάνετε όρεξη συντροφοι απο κοντα ειναι σαν την Σημιτικη κοπή της ανοργασμικης Betty !
December 24 at 6:26pm · Edited

*Ο κος. Νάσος Αθανασίου κατέχει τον τίτλο “Κοσμήτορας της Βουλής”.

Update/Διευκρίνηση 5 Φεβρουαρίου, 2014: Δεν έχω καμμία συμπάθεια προς την κα. Αλ Σαλέχ. Παρακαλώ να μην εκληφθεί το παραπάνω ως ένδειξη για το αντίθετο. Καμμιά φορά γράφω άρθρα που είναι έμμεσα και για συγκεκριμένο θέμα “υπέρ” προσώπων που δεν συμπαθώ.

One thought on “Ο Κοσμήτορας* Νάσος Αθανασίου

  1. Pingback: Flowchart σεξισμού | @SimonKnowz

Comments are closed.