Με απόλυτα φιλική διάθεση προς το Δεξί X-Trem(i)

To εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου 2013 του περιοδικού Unfollow προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις από τη μεριά της Νέας Δημοκρατίας. Ήταν μια εμφανώς παραποιημένη φωτογραφία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά που τον εμφάνιζε σαν να είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού και είχε τίτλο “Photoshop στον Πρωθυπουργό”. Ήταν μια αναφορά στην χρήση photoshop που είχε γίνει για να παραποιηθούν τα πρόσωπα των συλληφθέντων τεσσάρων ανδρών στο Βελβεντό Κοζάνης μερικές μέρες νωρίτερα. Σε όλες τις εικόνες μπορεί να γίνει κλικ για μεγέθυνση.

Εξώφυλλο Μαρτίου 2013 περιοδικό Unfollow

Το ιστολόγιο “Δεξί X-Trem(i)” που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία δεν αποτέλεσε εξαίρεση και φιλοξένησε τρεις αναρτήσεις μέσα σε δύο μέρες για να αναδείξει την αντίθεση του στην εικόνα του εξωφύλλου. Συγκεκριμένα, αναδημοσιεύοντας άρθρο που το αποκάλεσε “Ευθεία απειλή κατά της σωματικής ακεραιότητας του Πρωθυπουργού” αλλά και προβάλλοντας δηλώσεις του τότε βουλευτή Επικρατείας Γιάννη Μιχελάκη και του προϊστάμενου του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη, καλώντας για επέμβαση της ΕΣΗΕΑ.

Κάποιος με απόλυτα φιλική διάθεση προς το συγκεκριμένο ιστολόγιο θα συμπέραινε τον Μάρτιο του 2013 διαβάζοντας όλα αυτά ότι οι συντάκτες του “Δεξί X-Trem(i)” θεωρούν την δημοσίευση φωτογραφιών του κάθε πολιτικού με σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπο (έστω και με εμφανώς παραποιημένη φωτογραφία) ως κάτι που θα πρέπει να εκληφθεί ως “ευθεία απειλή κατά της σωματικής ακεραιότητας” του. Ότι δηλαδή δεν περιορίζουν την αντίθεση τους στην συγκεκριμένη πρακτική μόνο σε περιστατικά που αφορούν το πρόσωπο του κου. Σαμαρά. Το ίδιο βέβαια ισχύει για όλους τους υπόλοιπους που καταδίκασαν τότε δημόσια το συγκεκριμένο εξώφυλλο.

Κάποιος με απόλυτα φιλική διάθεση θα ένιωθε κάπως…αμήχανα αντικρίζοντας τον Φεβρουάριο του 2014 την τωρινή επικεφαλίδα του ιστολογίου “Δεξί X-Trem(i)” όπου εμφανίζεται το μια εμφανώς παραποιημένη φωτογραφία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα όπου παρουσιάζεται ως θύμα κακοποίησης σε κάτι που μοιάζει με σατιρικό poster από ανύπαρκτη ταινία:

Επικεφαλίδα του ιστολογίου Δεξί X-Trem(i) από τον Φεβρουάριο 2014

Παρακάτω σύνδεσμοι και σημερινά screencaps με την επικεφαλίδα με τον κο. Τσίπρας από τις τρεις αναρτήσεις του Μαρτίου 2013 στις οποίες αναφέρομαι:

6 Μαρτίου 2013 09:00 Ευθεία στοχοποίηση του Σαμαρά από γνωστούς ΣΥΡΙΖΑίους δημοσιοκάφρους (backup μέσω scrible εδώ)

screencap dexiextrem.blogspot.gr με τίτλο "Ευθεία στοχοποίηση του Σαμαρά από γνωστούς ΣΥΡΙΖΑίους δημοσιοκάφρους"

6 Μαρτίου 2013 13:40 Μιχελάκης: Το εξώφυλλο με τον «χτυπημένο» Σαμαρά-Τι είπε ο Στρατούλης; (backup μέσω scrible εδώ)

screencap dexiextrem.blogspot.gr με τίτλο "Μιχελάκης: Το εξώφυλλο με τον «χτυπημένο» Σαμαρά-Τι είπε ο Στρατούλης;"

7 Μαρτίου 2013 11:22 Μουρούτης: Τι λέει η ακροαριστερή ηγεσία της ΕΣΗΕΑ για το εξώφυλλο με τον μαυρισμένο στο ξύλο Σαμαρά; (backup μέσω scrible εδώ)

screencap dexiextrem.blogspot.gr με τίτλο "Μουρούτης: Τι λέει η ακροαριστερή ηγεσία της ΕΣΗΕΑ για το εξώφυλλο με τον μαυρισμένο στο ξύλο Σαμαρά;"

One thought on “Με απόλυτα φιλική διάθεση προς το Δεξί X-Trem(i)

  1. Pingback: Με απόλυτα φιλική διάθεση προς το Δεξί X-Trem(i) | GrecoNews

Comments are closed.